Cel de-al cincilea film din franciza „Rambo”, „Last Blood”, va fi lansat pe 20 septembrie, după 37 de ani de la debutul seriei, cu „First Blood”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Povestea este centrată pe John Rambo, interpretat de Sylvester Stallone, care ajunge în Mexic şi luptă cu un cartel violent după ce fiica unui prieten este răpită.

Din distribuţia „Rambo 5: Last Blood” mai fac parte Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta şi Yvette Monreal.

Filmul este regizat de Adrian Grunberg după un scenariu scris de Stallone şi Matthew Cirulnick.

Stallone, care avea 37 de ani când a fost lansată franciza „Rambo”, va avea 73 de ani în luna septembrie, când va avea premiera în cinematografe „Last Blood”.

Lungmetrajul a fost filmat în Bulgaria şi urmează filmelor „First Blood” (1982), „Rambo: First Blood Part II” (1985), „Rambo III” (1988) şi „Rambo” (2008). Producători sunt Kevin King Templeton şi Les Weldon. Primul film a avut la bază romanul „First Blood” (1972) al lui David Morrell, care are în centru un militar veteran care a luptat în Vietnam. 

Primele patru filme „Rambo” au generat încasări de 728 de milioane de dolari, fără a calcula inflaţia, cel mai de succes fiind „Rambo: First Blood Part II”.

Producţia Lionsgate este al treilea titlu care va fi lansat pe 20 septembrie, după ce Sony a anunţat „Black and Blue”, cu Naomie Harris şi Frank Grillo, iar Focus Features, adaptarea „Downton Abbey”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.