Viceprimarul municipiului Bucureşti, Aurelian Bădulescu, a declarat, miercuri, după ce Consiliul General a respins proiectul de hotărâre privind demiterea sa din funcţie, că toate se întâmplă pentru că a rămas alături de Gabriela Firea în toate demersurile sale. ”PSD nu este un partid care să fie condus după cheremul unora sau altora, este un partid într-o democraţie şi trebuie condus în consens”, a spus Bădulescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cu siguranţă că ai emoţii atunci când un grup de politicieni care conduc un partid îşi doresc să schimbe după pofta inimii lor oameni care au muncit în acest partid sau oameni care sunt aproape de alţi lideri de partid care încearcă să spună că nu este bine în PSD. PSD nu este un partid care să fie condus după cheremeul unora sau altora, este un partid într-o democraţie şi trebuie condus în consens. Sunteţi conştienţi cu toţii că această situaţie se datorează faptului că am rămas alături de Gabriela Firea în toate demersurile ei, şi aşa am plecat, alături de Gabriela Firea, în alegerile din 2016”, a spus, miercuri Aurelian Bădulescu.

Acesta a afirmat că ”demersurile au venit în cascadă”, generate de modul în care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de anumite măsuri luate de conducerea partidului.

”Au făcut tot ce au putut să schilodească un candidat care a câştigat Primăria Capitalei, Gabriela Firea, şi să scindeze un Consiliu General care are o majoritate. CGMB are aceeaşi majoritate, atâta timp cât numitul Gabriel Mutu înţelege să-şi dea demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Bucureşti, raportat la faptul că pur şi simplu nu ştie să conducă într-un mod constructiv ceea ce a găsit construit. Gabriel Mutu este primarul Sectorului 6 de care nimeni nu a auzit până acum. Dacă nu ar fi avut acest schimb de replici pierdut cu mine, rămânea în istoria sectorului 6 ca un accident, ca un câştig al unui valutist”, a mai spus Bădulescu.

Anterior, Bădulescu a anunţat că a depus plângere penală împoriva liderului interimar al PSD Bucureşti.

”Vă aduc la cunoştinţă că ieri am depus plângere penală împotriva lui Gabriel Mutu pentru şantaj şi ameninţare. Voi duce acest demers până la capăt. L-am rugat să aştepte până la pronunţare, pe 7 martie, dar s-a grăbit. PSD Bucureşti să ştie că este condusă de un om care nu este interesat de unitatea partidului”, a afirmat Bădulescu înaintea votului.

CGMB a respins, miercuri, prin vot secret, schimbarea din funcţia de viceprimar al Capitalei a lui Aurelian Bădulescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.