John Krasinski va regiza continuarea filmului „A Quiet Place”, produs de Paramount, iar soţia lui, actriţa Emily Blunt, se află în negocieri pentru revenirea în rolul principal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noah Jupe şi Millicent Simmonds, care au jucat în filmul original, poartă de asemenea discuţii pentru a reveni în rolurile copiilor cuplului, scrie Variety.

Krasinski a făcut anunţul printr-un mesaj publicat pe Instagram: „Este timpul să ne întoarcem”. 

„A Quiet Place”, lansat în 2018, a generat încasări de 340 de milioane de dolari la nivel global, a fost premiat cu mai multe trofee, inclusiv Screen Actors Guild pentru Emily Blunt.

John Krasinski a regizat după un scenariu scris împreună cu Bryan Woods şi Scott Beck, iar cei trei au primit o nominalizare la Writers Guild Awards pentru povestea originală. „A Quiet Place” a primit şi o selecţie la Oscar pentru montaj de sunet.

Filmul spune povestea unei familii izolate, care trebuie să trăiască în linişte în timp ce se ascunde de creaturi care vânează după sunete. 

Pentru continuarea acestei poveşti, Krasinski lucrează tot cu Woods şi Beck.

Paramount a anunţat în luna august a anului trecut că o continuare a filmului va fi lansată pe 15 mai 2020. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.