Consilierii generali PNL nu participă la votul de demitere a viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu, iar PNL nu va depune nicio candidatură pentru acest post, coform unei decizii a conducerii liberalde, care ameninţă cu sancţiuni pe cei care nu se vor conforma acestei hotărâri. Decizia are loc în contextul în care PNL Bucureşti iniţiat consultări cu USR şi PMP pe tema demiterii lui Bădulescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform deciziei Biroului Executiv al PNL, consilierii liberali din CGMB nu vor participa la şedinţa de demitere a viceprimarului Capitalei Aurelian Bădulescu şi nici la votul pentur desemnarea unui nou viceprimar.

"PNL nu va depune nicio candidatură pentru postul de viceprimar al Capitalei", este un alt punct al deciziei conducerii liberale.

"Biroul politic al PNL Bucureşti şi conilierii generali au obligaţia să respecte strategia politică a PNL, opoziţie totală faţă de administraţia PSD în Bucureşti", se mai arată în decizie.

Ultimul punct avertizeză că "nerespectarea prezentei decizii va atrage consecinţele statutare".

PNL Bucureşti a invitat partidele de opoziţie reprezentate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti la consultări pe tema demiterii actualului viceprimar şi a oportunităţii susţinerii comune a unui candidat de viceprimar.

PNL Bucureşti a hotărât, marţi, în şedinţa Biroului Politic, în unanimitate, să invite, miercuri, la Primăria Capitalei, înaintea şedinţei extraordinare de Consiliu General, reprezentanţii USR şi PMP la consultări în privinţa votului pentru demiterea viceprimarului Adrian Bădulescu şi a oportunităţii susţinerii comune a unui candidat la funcţia de viceprimar.

”PNL Bucureşti consideră că acest moment poate fi începutul coagulării forţelor anti-PSD în Bucureşti şi ar putea reprezenta o şansă în plus pentru bucureşteni. Am putea astfel să punem presiune pe administraţia PSD-Firea să facă paşi concreţi pentru bucureşteni în privinţa fluidizarii traficului, a construirii de parcări, a refacerii sistemului de termoficare, a construcţiei spitalului metropolitan, precum şi pentru alte proiecte de interes major pentru bucureşteni, total blocate în momentul de faţă”, au transmis liberalii din Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.