Un bărbat de 41 de ani, angajat ca valet la un hotel din sectorul 1 al Capitalei, a fost reţinut de poliţişti, fiind suspectat că a furat produse electronice şi bani dintr-un autoturism parcat în faţa unităţii hoteliere respective.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, luni, în jurul orei 14.30, poliţişti din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi, de către un bărbat, prin intermediul 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras două genţi ce conţineau mai multe produse electronice şi o sumă de bani din portbagajul autoturismului personal, parcat în faţa unui hotel.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta ar fi fost săvârşită de către un valet, angajat al hotelului, bunurile sustrase fiind ascunse într-o cameră tehnică a unei alte unităţi hoteliere, situată în apropierea locului săvârşirii infracţiunii, la care acesta era, de asemenea, angajat.

Prejudiciul creat, estimat la 30.000 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei în drept.        

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, suspectul fiind reţinut.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.