Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 37 şi 53 de ani, au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din Capitală imediat după ce au furat mai multe bunuri dintr-o locuinţă din sectorul 3. Cei trei au fost reţinuţi pentru furt calificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, în 15 februarie, poliţişti de la Secţia 20 au fost sesizaţi prin 112 de o femeie despre faptul că i-a fost furată din locuinţă o sumă de bani.

În urma investigaţiilor desfăşurate de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 6, a fost identificat un autoturism, despre care exista presupunerea rezonabilă că a fost folosit pentru deplasarea către şi de la locul faptei reclamate, fiind identificaţi totodată trei bărbaţi, bănuiţi că ar fi implicaţi în comiterea infracţiunii.

Astfel, luni, în jurul orei 9.00, cei trei au fost observaţi în timp ce s-au deplasat cu autovehiculul menţionat, iar ulterior doi dintre aceştia au coborât şi au intrat în mai multe blocuri, iar cel de-al treilea a rămas la autoturism, asigurându-se că nu sunt urmăriţi.

Întrucât după aproximativ 30 de minute unul dintre bărbaţi a apărut, având o pungă pe care nu o avea când a intrat în scara blocului, ei au fost opriţi şi, în urma controlului corporal, au fost identificate mai multe obiecte care ar fi putut fi folosite la săvârşirea de infracţiuni, precum şi mai multe bunuri a căror provenienţă nu au putut-o justifica.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că bunurile găsite asupra bărbaţilor aparţineau unei femei, prejudiciul, estimat la 5.000 de lei, fiind recuperat integral şi restituit victimei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cei trei bărbaţi fiind reţinuţi şi urmând a fi prezentaţi magistraţilor. În continuare se fac verificări, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.