Jandarmii prahoveni au prins, marţi, un tânăr care intrase într-un liceu din Ploieşti având la el un cuţit cu lama lungă de 12 centimetri. El a declarat că a intrat în şcoală pentru a lăsa o şapcă unei prietene şi că uitase cuţitul în buzunar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Prahova, o patrulă de jandarmi a intervenit, marţi, la Liceul Tehnologic "1 Mai" din Ploieşti, în urma unei sesizări conform căreia un bărbat a intrat în incinta şcolii încălcând regulile unităţii de învăţământ.

La scurt timp, bărbatul - un tânăr în vârstă de 23 de ani din Ploieşti - a fost identificat, iar la controlul corporal jandarmii au desoperit că acesta avea în buzunar un briceag cu lama de 12 centimetri.

Întrebat ce anume făcea la şcoală, el a afirmat că a intrat îm unitatea de învăţămnt pentru a da o şapcă unei prietene şi că a uitat cuţitul în buzunarul gecii. Tânărul a spus că regretă fapta.

Incidentul de la Liceul "1 Mai" are loc la mai puţin de o lună după ce un alt tânăr, în vârstă de 21 de ani, a intrat cu un mai multe arme albe în Liceul "Spiru Haret" din municipiu şi a înjunghiat-o cu un cuţit în abdomen pe fosta sa profesoară de matematică. Femeia a fost grav rănită, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale, iar agresorul, care anterior îşi ameninţase un coleg cu cuţitul, este arestat preventiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.