Audienţa galei Oscar 2019, difuzată în Statele Unite duminică de postul ABC, a crescut faţă de anul trecut cu 12%, atingând 29,6 milioane de telespectatori, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia de la Dolby Theatre, care nu a avut un prezentator, a atins cifra de 29,6 milioane de telespectatori, faţă de 26,5 de milioane de telespectatori cât a avut în 2018. Adică o creştere de aproximativ 12%. 

Anul trecut a fost înregistrată cea mai mică audienţă din istoria evenimentului organizat de Academia Americană de Film. 

"Bohemian Rhapsody" a fost marele câştigător al serii, obţinând patru statuete Oscar, inclusiv la categoria "cel mai bun actor" pentru Rami Malek. 

"Roma", “Black Panther", cu "Green Book" desemnat cel mai bun film, au câştigat fiecare câte trei premii. 

Spike Lee a câştigat primul Oscar din carieră pentru scenariu adaptat pentru filmul "BlacKkKlansman". 

Alţi câştigători au fost "Spider-Man: Into the Spider-Verse" la categoria "cel mai bun lungmetraj de animaţie" şi Olivia Colman - cea mai bună actriţă pentru rolul din "The Favourite". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.