Clubul Cardiff City s-a declarat îngrijorat după publicarea raportului provizoriu al Departamentului britanic de Investigare a Accidentelor Aviatice (AAIB) cu privire la accidentul în care a murit fotbalistul Emiliano Sala.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Cardiff City a precizat că are motive serioase de îngrijorare cy privire la validitatea licenţei pilotului şi la calificarea acestuia pentru un astfel de zbor. “În plus, suntem îngrijoraţi după ce am aflat că avionul nu îndeplinea cerinţele autorităţilor din Marea Britanie sau din SUA pentru activitate comercială, astfel că este posibil să fi operat ilegal”, se arată pe site-ul clubului.

Într-un raport provizoriu al AAAIB, dat publicităţii luni, se arată că avionul Piper Malibu pilotat de David Ibbotson, înregistrat în SUA, nu era autorizat pentru zboruri comerciale.

Se estimează că raportul complet al autorităţilor britanice cu privire la acest caz nu va fi publicat înainte de luna noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.