Cei trei bărbaţi suspectaţi că l-au ucis pe patronul unei case de schimb valutar din Focşani au fost reţinuţi de procurori, în urma audierilor care au avut loc în noaptea de luni spre marţi. Ei vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei trei bărbaţi prinşi, luni, când încercau să fugă din ţară pe la vama Nădlac au fost audiaţi toată noaptea. Anchetatorii nu au spus deocamdată dacă a fost vorba despre o tentativă de jaf, dat fiind că în maşina omului de afaceri a fost găsită o importantă sumă de bani, sau a fost vorba despre o răzbunare.                                               

Bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a fost găsit împuşcat vineri seara, într-un autoturism, pe drumul judeţean care duce spre comuna Slobozia Ciorăşti. El mai avea doar câţiva kilometri până acasă, când maşina i-a fost lovită în trafic, intenţionat, după care s-au tras mai multe focuri de armă spre autoturism. Două dintre gloanţe l-au nimerit pe bărbat. Primii care au ajuns la faţa locului au fost medicii de la salvare, alături de poliţişti, dar în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, bărbatul a fost declarat decedat.  

Luni, trei suspecţi în acest caz au fost prinşi de poliţiştii de frontieră în timp ce încercau să fugă din ţară pe la punctul de trecere a frontierei Nădlac II. Este vorba despre bărbaţi cu vârste între 28 si 47 de ani, din judeţele Bacău şi Vrancea.         

În maşina omului de afaceri a fost găsită o importantă sumă de bani: 300.000 de lei, 30.000 de euro şi 20.000 de lire sterline.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.