Anchetatorii au audiat mai multe persoane, însă nu au reţinut niciun suspect în cazul bărbatului găsit împuşcat, vineri seară, într-un autoturism Mercedes, lovit în lateral, pe marginea unui drum judeţean din Vrancea. Un alt autoturism a fost găsit abandonat în apropiere de locul în care a fost împuşcat bărbatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii au audiat mai multe persoane,însă fără a reţine pe cineva. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru omor, potrivit unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea.

“La data de 22.02.2019, în jurul orei 19,42, victima C.C., în timp ce se afla pe DJ 205 R, Focşani-Slobozia Ciorăşti, conducând autovehiculul marca Mercedes, înmatriculat cu nr. VN 62 MEN, a fost împuşcată în zona membrului superior stâng, de o persoană neidentificată, iar leziunile produse prin împuşcare i-au provocat decesul. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale in rem, pentru infracţiunea de omor, faptă prev. de art. 188 alin.1 C.p. şi se efectuează cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a intervenit decesul persoanei menţionate mai sus, precum şi identificarea autorului săvârşirii faptei", au transmis procurorii vrânceni.

Un bărbat a fost găsit împuşcat, vineri seară, într un autoturism Mercedes, lovit în lateral, pe marginea unui drum judeţean din Vrancea, medicii declarând decesul. Un alt autoturism a fost găsit abandonat în apropiere de locul în care a fost împuşcat bărbatul.

Victima se afla într-un autoturism Mercedes, lovit în lateral. Primele informaţii arată că este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani, care ar fi patron al unei case de schimb valutar, în maşină fiind găsite sume de bani.

Un alt autoturism, Suzuki, de asemenea lovit lateral, a fost găsit abandonat la aproximativ 500 de metri de prima maşină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.