Poliţiştii din Timişoara s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis, după ce pe reţelele de socializare au apărut filmuleţe cu un adolescent de 15 ani care conduce o maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Aurora Voicilă, a declarat pentru News.ro că politiştii au întocmit dosar penal în cazul unui tânăr de 15 ani care s-a filmat conducând un autoturism.

”Poliţiştii s-au autosesizat după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un adolescent care conducea un autoturism. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere a unui autovehicul fără a deţine permis”, a declarat Aurora Voicilă.

Tânărul s-a  filmat la volanul unei maşini marca BMW, în timp ce conduce pe o stradă din localitatea Ghiroda de lângă Timişoara. În imaginile postate în mediul online se poate observa cum tânărul accelerează şi frânează brusc, el fiind însoţit de un prieten.

Potrivit unor surse, maşina ar aparţine unui om de afaceri din Timişoara.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.