Federaţia Română de Fotbal a semnat, joi, un contract de imagine cu Autoklass Grup, cu o durată de patru ani, prin care compania devine partener oficial al echipei naţionale de fotbal a României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că e convins că parteneriatul va aduce un plus echipei naţionale.

“Sunt foarte bucuros că strategia comercială de succes a FRF parcurge noi etape prin care putem furniza un sprijin tot mai consistent pentru configurarea performanţei sportive. O companie românească de prestigiu se alătură echipei naţionale şi proiectelor federaţiei, un brand important care a înţeles să investească în strategia şi viziunea FRF pentru a bucura milioane de români. Sunt convins că acest parteneriat va deveni un fundament pentru consolidarea premiselor performanţei, pentru că echipa naţională constituie atât un vector pentru celelalte reprezentative şi competiţii pe care le-am creat la nivel de copii şi juniori, cât şi o sursă de inspiraţie şi suport financiar prin intermediul căreia putem pregăti rezultatele de mâine”, a spus el.

Federaţia Română de Fotbal annunţase miercuri că parteneriatul cu Ţiriac Auto, companie deţinută de omul de afaceri Ion Ţiriac, a ajuns la final, după patru ani de colaborare.

Grupul Autoklass este Partener autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz, Smart şi Honda, şi deţine o reţea de şapte sucursale la nivel naţional, trei dintre acestea având sediul în Bucureşti, iar celelalte patru în Ploieşti, Constanţa, Sibiu şi Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.