Poliţişti şi reprezentanţi ai Inspectoratului în Construcţii Bucureşti, ai ITM, ANAF şi ISU Bucureşti-Ilfov fac, joi, controale pe nouă şantiere unde se construiesc locuinţe, pentru a verifica legalitatea funcţionării acestora şi dacă persoanele care lucrează acolo au contracte de muncă, anunţă Poliţia Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti -Serviciile de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul Inspectoratului Regional în Construcţii Bucureşti, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală – Direcţia Regională Antifraudă Fiscală Bucureşti şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov fac, la această oră, controale în 9 locaţii în care se află în construcţie imobile cu destinaţia locuinţe.

"Acţiunea vizează respectarea legislaţiei în vigoare în domeniul construcţiilor. Va fi verificată legalitatea funcţionării acestor şantiere, dacă persoanele care desfăşoară activităţi au încheiate contracte de muncă, dacă există autorizaţiile necesare pentru funcţionarea societăţilor care-şi desfăşoară activitatea în cadrul şantierelor", arată Poliţia Capitalei.

Acţiunea se circumscrie activităţilor dispuse de Ministerul Afacerilor Interne şi Poliţia Română pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.