Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se află, joi, la sediul Parchetului General, unde a spus că a mers să vadă cum îşi desfăşoară activitatea procurorii. El a afirmat că se întâlneşte cu preşedintele Asociaţiei Procurorilor din România, Elena Iordache, şi cu procurorul general adjunct Bogdan Licu. "La ieşire vă voi comunica probabil, să nu zic sigur, şi o măsură importantă pe care o voi lua în curând privind statul de drept", a declarat Toader.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toader a spus că a mers la Parchetul General în baza articolului 132 din Constituţie care spune că procurorii îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea ministrului Justiţiei.

"Prin urmare, merg să văd cum îşi desfăşoară activitatea", a afirmat el.

El a mai spus că va avea mai multe întrevederi: cu procurorul Elena Iordache, preşedintele Asociaţiei Procurorilor din România, şi cu Bogdan Licu, procuror general adjunct.

"La ieşire vă voi comunica probabil, să nu zic sigur, şi o măsură importantă pe care o voi lua în curând privind statul de drept", a declarat Toader.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.