Bărbatul reţinut după ce a lovit intenţionat cu maşina un pieton din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, fusese reţinut şi a fost prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, bărbatul a primit, miercuri seară, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Anterior, Poliţia Capitalei a transmis că Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei au făcut două percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti, care vizează principalul suspect într-un dosar de tentativă de omor.

Sursa citată a precizat că, în 7 februarie, în jurul orei 20.00, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, al cărui şofer a plecat de la locul accidentului.

”Din datele rezultate în urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu ii cedase trecerea. La acel moment şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform unor surse din rândurile anchetatorilor, şoferul este Nicolae Duduianu, zis Pian, personaj cunoscut din lumea interlopă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.