Cântăreaţa americană Pink va lansa „Hurts 2B Human”, al optulea album de studio, în luna aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pink a lansat miercuri primul single de pe acest album, „Walk Me Home”. Piesa este scrisă de Nate Reuss (solistul trupei Fun.), Scott Harris şi Pink, produsă de Peter Thomas şi Kyle Moorman.

Cântăreaţa a anunţat viitorul album la emisiunea „The Ellen DeGeneres Show”, după ce a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Cântăreaţa americană va fi premiată la gala Brit Awards, de miercuri seară, pentru contribuţia adusă muzicii, devenind astfel primul artist internaţional care va primi acest trofeu onorific.

Născută pe 8 septembrie 1979, Alecia Beth Moore (Pink) şi-a început cariera, în 1995, ca membră a grupului R&B Choice. După ce a semnat cu LaFace Records, şi-a început cariera solo şi a lansat primul album, „Can’t Take Me Home”, în 2000. Acesta a fost premiat cu două discuri de platină în Statele Unite şi a cuprins două single-uri ce au ajuns în top 10 al Billboard 100: „There You Go” şi „Most Girls”.

Albumele ei au fost vândute în peste 50 de milioane de copii, a avut 15 single-uri în top 10 al Billboard 100, inclusiv patru pe primul loc.

Cântăreaţa a obţinut, între altele, trei premii Grammy, trei Billboard Music Awards, şapte MTV Video Music Awards, două People’s Choice Awards şi a fost desemnată Femeia Anului de către Billboard în 2013.

Cel mai nou album semnat Pink este „Beautiful Trauma”, lansat pe 13 octombrie 2017. A primit două nominalizări pentru Grammy 2019 - „Best Pop Vocal Album” şi „Best Pop Solo” („What About Us”).

În luna martie 2019, ea va relua turneul „Beautiful Trauma”. Pentru concertele din prima parte a turneului, susţinute în SUA şi Canada în 2018, au fost vândute peste 1 milion de bilete, iar în total ea a susţinut 42 de show-uri cu casa închisă.

Pink susţine câteva organizaţii caritabile, precum Make a Wish Foundation, Autism Speaks, Human Rights Campaign şi No Kid Hungry, şi este ambasador UNICEF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.