Filmul „The Dirt” despre trupa Mötley Crüe, considerată cea mai depravată formaţie rock din toate timpurile, va fi lansat de Netflix pe 22 martie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut de reţeaua Netflix cu ocazia lansării primului trailer al lungmetrajului. 

Iwan Rheon, cunoscut din „Urzeala tronurilor”, îl interpretează pe chitaristul Mick Mars, Douglas Booth, pe basistul Nikki Sixx, Machine Gun Kelly (Colson Baker), pe toboşarul Tommy Lee, iar Daniel Webber, pe vocalul Vince Neil.

Lungmetrajul biografic este bazat pe autobiografia omonimă, semnată de Nikki Sixx, Tommy Lee, Vince Neil, Mick Mars şi scriitorul Neil Strauss.

Filmul îi urmăreşte pe cei patru membri ai grupului de la începuturile trupei, trecând prin supradoze şi petreceri, accidentul rutier care a dus la condamnarea la închisoare a lui Neil, mariajul tumultuos al lui Lee cu Heather Locklear şi lupta lui Mars cu boala.

Autobiografia „The Dirt” a apărut în 2001. Ea detaliază viaţa membrilor grupului, problemele cu alcoolul şi drogurile şi relaţiile amoroase.

În 2015, membrii grupului glam rock Mötley Crüe - Vince Neil, Mick Mars, Nikki Sixx şi Tommy Lee - au anunţat, într-o conferinţă de presă, că se retrag din activitate. Ultimul concert a fost susţinut pe 31 decembrie 2015, la Los Angeles.

Mötley Crüe a fost înfiinţată în 1981, în Los Angeles. Trupa a lansat 9 albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de exemplare, un sfert din acestea, în Statele Unite. Ultimul disc al formaţiei este „Saints of Los Angeles”, apărut în 2008.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.