Liderii PSD s-au reunit în şedinţa Comitetului Executiv pentru a face noile nominalizări de miniştri la Transporturi şi la Dezvoltare Regională. Între numele vehiculate înaintea şedinţei sunt Daniel Suciu, liderul deputaţilor PSD, pentru Dezvoltare şi Răzvan Cuc pentru Transporturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răzvan Cuc a mai fost ministru al Transporturilor în Cabinetul Mihai Tudose.

Tot pentru portofoliul Transporturilor, a fost propus Cristian Marciu.

„În calitate de preşedinte executiv al PSD Giurgiu, astăzi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD central, îl voi susţine necondiţionat pe senatorul giurgiuvean Cristian Marciu pentru funcţia de ministru al Transporturilor! Dacă Giurgiu trebuie să dea un al doilea ministru, în prezent, acesta nu poate fi decât domnul Cristian Marciu, un profesionist, un om serios, loial şi devotat principiilor social-democrate şi care este, de altfel, în PSD de 27 de ani!”, a scris Niculae Bădălău pe Facebook.
 
Şi Răzvan Cuc este deputat de Giurgiu.
 
Pentru Dezvoltare Regională mai este vehiculat şi numele lui Răzvan Stroe.
 
Liderul PSD Liviu Dragnea a sosit împreună cu premierul Viorica Dăncilă la şedinţa PSD.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că decizia pentru noile propuneri de miniştri pentru Transporturi şi Dezvoltare regională vor fi luate în coaliţie şi în Comitetul Executiv al PSD, care va avea loc marţi, de la ora 17.00.

Dăncilă a precizat că luni i-a trimis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis pentru retragerea nominalizării lui Mircea Drăghici, pentru în cazul Olguţei Vasilescu a venit refuzul din partea şefului statului.
 
„Astăzi am trimis o scrisoare către dl Klaus Iohannis, în care am retras propunerea doar pentru Mircea Drăghici, pentru că, aşa cum ştiţi, pentru dna Olguţa Vasilescu a venit refuzul din partea preşedintelui. A trecut o perioadă foarte mare în care avem două portofolii fără miniştri titulari şi am considerat că este foarte important să venim cu propuneri noi, pentru că nu mai putem aştepta încă un răspuns şi în ceea ce îl priveşte pe Mircea Drăghici, pentru că depăşim perioada de interimat, pe 20 se vor împlini cele 45 de zile, deci trebuie să găsim o soluţie şi consider că, dincolo de jocurile politice, dincolo de lupta politică, este important să avem miniştri titulari, să avem Guvernul complet”, a declarat Viorica Dăncilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.