Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, spune că, marţi, de la ora 11.00, se reuneşte Comisia de buget - finanţe din Senat pentru a emite raportul final la OUG 114/ 2018, fiind ”o oră esenţială pentru economia României”. ”Este esenţial ca acest raport să fie negativ pentru a opri dezastrul economic”, spune Dancă. Acesta prezintă lista cu parlamentarii puterii care fac parte din comisie şi le cere cetăţenilor să trimită mesaje cu textul ”#OpriţiOUG114”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Săptămâna viitoare, marti, la ora 11.00, este o oră esenţială pentru economia României. Comisia de buget-finanţe din Senat trebuie să dea raportul final la Ordonanţa 114, o ordonanţă criminală pentru economie a Guvernului PSD - ALDE. Comisia de buget-finanţe din Senatul României, fiind o comisie de raport, este esenţial ca acest raport să fie negativ pentru a opri dezastrul economic provocat Ordonanţa 114 a Guvernului Dragnea – Dăncilă”, a scris Dancă, duminică, pe Facebok.

Porivit acestuia, ”groparii economiei româneşti, Dragnea, Vâlcov, Teodorovici, Tăriceanu şi Hunor, se fac că nu văd cum firmele din energie, telecomunicaţii, Internet, bănci şi pensii private sunt înnebunite de prevederile OUG 114 iar ei nu fac nimic pentru a opri acest măcel asupra companiilor”.

”Pur şi simplu, aceşti nenorociţi - Dragnea, Vâlcov, Teodorovici, Tăriceanu şi Hunor - nu vor să înţeleagă cât de nocivă este Ordonanţa 114 pentru economie şi pentru nivelul de trai al tuturor românilor pentru că supra-taxarea acestor companii o vom plăti cu toţii prin facturi mai mari la gaze, energie electrică, carburanţi, telefon şi Internet, rate mai mari la bancă şi scumpiri în lanţ la alimente şi bunuri de larg consum. OUG114 e din acelaşi pattern ca în cazul legilor justiţiei: toată lumea îţi spune că e proastă, Comisia Europeană, foruri asociative, foruri de experţi internaţionali, agenţii de raiting, numai PSD-ALDE o ţin langa pe a lor”, mai scrie Dancă.

Acesta vorbeşte despre ”o maladie distructiv-obsesivă a acestei guvernări”.

”În cazul economiei este vorba de efecte directe imediate care se vor vedea în nivelul de trai al fiecărui român. E ca şi cum OUG 13 ar fi rămas în vigoare şi ar fi scăpat de dosare penale întreaga protipendadă infracţională PSD-ALDE, doar că acest impact este translatat în economie. Îi somăm public pe membrii Comisiei de buget - finanţe din Senatul României să trimită în plen un raport negativ pentru Legea de adoptare a Ordonanţei 114/2018”, scris Dancă.

Acesta scrie că parlamentarii puterii PSD - ALDE - UDMR din Comisia de buget-finanţe din Senatul României care pot opri OUG 114 sunt: Arcaş Viorel (PSD), Mihu Ştefan (PSD), Lupu Victorel (PSD), Niţă Ilie (ALDE), Piţurcă Roxana (PSD), Soporan Aurel (PSD), Tanczos Barna (UDMR), Teodorovici Eugen (PSD).

Dancă cere cetăţenilor să trimită un e-mail sau un sms la parlamentarii PSD - ALDE - UDMR care fac parte din Comisia de buget - finanţe din Senat cu mesajul #OpriţiOUG114.

”Înţelegeţi o dată pentru totdeauna că OUG 114 bagă economia în faliment şi opriţi dricul pe care aţi aşezat România!”, îşi încheie Dancă mesajul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.