Un bărbat care a accidentat mortal un pieton în Bucureşti, în noaptea de sâmbătă spre duminică, şi a fugit de la locul accidentului, a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În jurul orei 4.40, la  intersecţia bulevardelor N. Grigorescu cu Constantin Brâncuşi, a avut loc un accident rutier. Un autoturism a surprins şi accidentat un pieton, care s-a angajat în traversarea carosabilului. În  urma accidentului pietonul a decedat. După producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei”, au transmis, duminică dimineaţă, reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei.

După verificări, şoferul a fost idenfiticat, fiind prins şi dus la audieri.

În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infractiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, precum şi pentru stabilirea situaţiei de fapt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.