Autorităţile din Rusia au anunţat că au încheiat căutările la universitatea prăbuşită parţial în Sankt Petersburg sâmbătă, precizând că nu au fost găsite victime sub dărâmături, scrie CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un purtător de cuvânt al Ministerului de Urgenţe din Rusia a declarat că 86 de persoane au fost evacuate, iar 24 de echipaje de urgenţă erau prezente la faţa locului. Ulterior, ministerul a anunţat că operaţiunile de căutare au fost oprite.

„Nu a fost găsită nicio persoană sub dărâmături şi nu avem informaţii privind persoane dispărute”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Ministerul a precizat că trei etaje ale clădirii Universităţii de Cercetare a Tehnologiilor Informaţiei, Mecanicii şi Opticii din Sankt Petersburg s-au prăbuşit.

De asemenea, autorităţile au deschis o anchetă pentru a investiga posibile încălcări ale normelor de siguranţă în timpul construirii clădirii, conform agenţiei de stat RIA Novosti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.