Un cetăţean turc aflat într-un penitenciar de maximă siguranţă a încercat să inducă în eroare autorităţile pentru a beneficia de o reducere a pedepsei cu închisoarea, anunţă Poliţia Română. Astfel, el a "plantat", cu ajutorul unui conaţional, droguri în autoturisme transportate pe platforme între Germania şi România şi i-a denunţat pe şoferi, care nu ştiau ce transportă, pentru a-i fi redusă pedeapsa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, din dorinţa de a beneficia de reducerea pedepsei închisorii, un cetăţean turc în vârstă de 46 de ani, încarcerat într-un penitenciar de maximă siguranţă, a încercat să inducă în eroare organele judiciare printr-o metodă inventivă, dar ineficientă.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., i-au dejucat însă planul.

"Practic, beneficiind de ajutorul unui conaţional, a «plantat» 976 de comprimate de ecstasy şi peste 600 de grame de amfetamină în două autoturisme transportate pe două platforme care circulau pe ruta Germania-România. Şoferii nu ştiau ce transportă, dar s-au trezit denunţaţi autorităţilor din România tocmai de cetăţeanul turc încarcerat, acesta încercând astfel să obţină o reducere a pedepsei pentru informaţia oferită", arată Poliţia Română.

Cercetările sunt continuate, în prezent, pentru trafic de droguri şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

Drogurile au fost indisponibilizate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.