Emisiunea-concurs „Cântă acum cu mine/ All Together Now” va avea premiera pe 3 martie, de la ora 20.00, la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fiecare concurent care intră pe scenă face tot posibilul să aducă alături de vocea lui cât mai multe voci dintre cele ale juraţilor. Aceste voci care cântă împreună cu el reprezintă scorul fiecăruia. Cel care obţine cel mai bun scor merge direct în marea finală, în timp ce pentru cel de-al doilea loc în finală se vor lupta ocupanţii următoarelor poziţii, care vor cânta o altă piesă. 

Un număr de 100 de specialişti în muzică vor fi cei care decid soarta participanţilor din această competiţie. Maria Răducanu, Daniel Jinga, Boier Bibescu, Zoia Alecu şi Julie Mayaya se numără printre cei 100 de artişti care vor participa la emisiunea-concurs. 

Cabral este prezentatorul emisiunii, iar Loredana, căpitanul celor 100. Premiul pus în joc este de 50.000 de euro.

„În emisiune sunt 100 de specialişti din zona muzicală, oameni care ştiu să cântărească un act artistic din multiple puncte de vedere. Ideea e că nu ne bazăm pe 3, 4 sau 5 juraţi. Avem 100 de păreri, de aşteptări, de idei”, spune Cabral.

Loredana crede că prin diversitatea juraţilor şi a deciziilor lor, ei vor reuşi să găsească cel mai bun entertainer din România, artistul complet pentru care românii ar plăti bilet la un spectacol.

„Nu este vorba doar despre voce, ci despre găsirea performerului care să aibă toate ingredientele pe care publicul şi le doreşte atunci când cumpără un bilet la un spectacol şi vrea să vadă un artist. Căutăm artistul complet”, spune Loredana.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.