Preşedintele Statelor Unite Donald Trump s-a îngrăşat de la ultimul control medical, dar are "o stare a sănătăţii bună", a anunţat medicul său Sean Conley, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trump a primit o doză mai mare de medicamente pentru scăderea nivelului colesterolului, precizează acesta. 

Preşedintele avea, la sfârşitul săptămânii trecute, 110 kilograme, adică cu două kilograme în plus faţă de cât avea la începutul anului 2018. 

Alţi doctori au observat că indicele său de masă corporală (BMI) a depăşit 30, ceea ce este considerată obezitate clinică. 

"Scopul meu este ca preşedintele să aibă în continuare o stare de sănătate foarte bună", a spus doctorul Conley într-o scurtă declaraţie oferită de Casa Albă, după ce l-a examinat pe liderul american în vârstă de 72 de ani. 

Preşedintelui Trump, care suferă de o boală comună de inimă, i s-a recomandat să slăbească cel puţin 4 kilograme. 

Trump are o înălţime de 1,90 m şi preferă mâncare de tip fast food şi Cola Light. Nu bea alcool şi spune că nu a băut niciodată. Este de asemenea nefumător. 

Anul trecut, medicul Ronny Jackson a afirmat că preşedintele are "gene incredibile" şi că nu există motive de îngrijorare privind faptul că doarme doar patru sau cinci ore pe noapte pentru că acesta este "felul său de a fi". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.