Mai multe femei l-au acuzat pe cântăreţul rock Ryan Adams de abuz emoţional şi verbal şi că a oferit oportunităţi de carieră ca pretext pentru relaţii sexuale, potrivit BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un articol din The New York Times prezintă un model de comportament manipulativ, inclusiv acuzaţii de abuz emoţional care i-au fost aduse de fosta soţie, actriţa Mandy Moore.  

O altă femeie a afirmat că Adams i-a trimis texte explicite şi i-a apărut dezbrăcat în timpul unei conversaţii prin Skype, pe când era adolescentă. 

Cântăreţul, care a cunoscut faima la începutul anilor 2000, a negat acuzaţiile. "Nu sunt un bărbat perfect şi am făcut multe greşeli", a scris el într-un mesaj publicat pe o reţea de socializare. "Celor pe care i-am rănit, fără intenţie, din tot sufletul le cer iertare fără rezerve". 

"Imaginea pe care acest articol o prezintă este deranjant de inexactă. Unele dintre detalii sunt denaturate, altele sunt exagerate, altele sunt de-a dreptul false. Nu aş interacţiona inadecvat cu cineva despre care aş fi crezut că este minor. Punct", a scris el pe Twitter. 

Ryan Adams, în vârstă de 44 de ani, şi-a lansat cariera muzicală odată cu formaţia Whiskeytown şi a debutat solo în 2000 cu albumul "Heartbreaker". Adams, compozitor şi producător, a lucrat cu unele dintre cele mai mari nume din industrie, printre care John Mayer, Willie Nelson şi Norah Jones.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.