Un tânăr de 23 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Capitală după ce şi-a ameninţat fosta prietenă, provocând un scandal în faţa apartamntului acesteia. Ulterior, el a fost arestat preventiv pentru şantaj, lovirea sau alte violenţe, ameninţare şi hărţuire, poliţiştii emiţând un ordin de protecţie provizoriu cu privire la tânără şi mama acesteia, anunţă Poliţia Capitalei

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut, marţi, un tânăr în vârstă de 23 de ani, bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni, în Sectorul 6. 

Astfel, poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie au fost sesizaţi, luni, de către o femeie cu privire la faptul că, în jurul orei 18.30, fostul prieten al fiicei sale se află la uşa apartamentului şi provoacă scandal, ameninţând cu acte de violenţă.

Poliţiştii l-au prins pe tânăr la scurt timp, în faţa blocului, el fiind cunoscut cu preocupări de natură infracţională şi fiind dus la sediul subunităţii pentru audieri.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor, s-a stabilit că acesta ar fi lovit-o în repetate rânduri pe fiica femeii şi ar fi folosit acte de violenţă şi ameninţări pentru a o determina să se împace cu el. De asemenea, s-a stabilit că bărbatul ar fi supravegheat de mai multe ori locuinţa celor două femei.

Faţă de tânăr s-a luat măsura aplicării Ordinului de protecţie provizoriu, cu privire la ambele femei, mamă şi fiică.

Cercetările sunt continuate de Secţia 21 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru şantaj, lovirea sau alte violenţe, ameninţare şi hărţuire, cu bărbatul în stare de arest preventiv.

Poliţia Capitalei precizează că, de la intrarea în vigoare a Ordinului de protecţie provizoriu, în Bucureşti au fost dispuse de către poliţişti 151 de astfel de măsuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.