Filmul "Ucide-i cu sânge rece/ Cold Pursuit", cu Liam Neeson în rol principal, va rula din 22 februarie în cinematografele româneşti, anunţă distribuitorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Toate problemele par să fi îngheţat sub stratul uriaş de zăpadă în acest orăşel nordic. Nels Coxman (Liam Neeson), cetăţean model şi familist convins, este pus la grea încercare în momentul în care fiul sau este găsit mort în circumstanţe foarte misterioase.

Răzbunarea devine principala lui preocupare şi rând pe rând îşi face dreptate, executându-i pe cei pe care îi consideră vinovaţi.

Alături de Neeson, din distribuţia "Ucide-i cu sânge rece", regizat de Hans Petter Moland, mai fac parte Laura Dern, Emmy Rossum, Tom Batman şi Emily Maddison, iar filmul are premiera pe marile ecrane începând cu 22 februarie. Un film distribuit de Vertical Entertainment.

Actorul irlandez Liam Neeson se află în centrul unei controverse după ce a a povestit cum, în urmă cu 40 de ani, aflând că o prietenă a lui a fost violată de un bărbat de culoare, a mers timp de o săptămână pe străzi pentru a-i face dreptate. El a mărturisit că îşi dorea să fie provocat pentru a ucide orice "nenorocit negru". Actorul în vârstă de 66 de ani a spus că explicaţiile lui au fost scoase din context. "Nu sunt rasist", a afirmat el. 

În urma afirmaţiilor sale, compania Lionsgate a anulat evenimentele de pe covorul roşu de la premiera filmului "Cold Pursuit”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.