Ministrul Tineretului şi Sportului Bogdan Matei a făcut o gafă marţi, la dezbaterile pe buget, neştiind cine este "doamna Pescaru", secretar de stat în Ministerul de Finanţe pentru buget, care se afla în stânga sa. La solicitarea adresată de deputatul USR Claudiu Năsui secretarului de stat de a confirma că indemnizaţiile sportivilor intră la bunuri şi servicii, ministrul a intervenit, întrebând "Cine este doamna Pescaru". Imaginile au fost postate de liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, care a afirmat: "Guvernul 4D ( Dragnea , Dăncilă, Darius = Dezastru) aşa funcţionează". Şi consilierul local USR Clotilde Armand a comentat: "Îndrăzneşte să crezi în Eugen Ionescu", parodiind un slogan PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Între deputatul USR şi ministru a avut loc următorul dialog:

"Claudiu Năsui: Doamna Pescaru, puteţi să ne confirmaţi că indemnizaţiile sportivilor intră la bunuri şi servicii?

Bogdan Matei: Cine este doamna Pescaru?

Claudiu Năsui: Doamna din stânga dumneavoastră cu care, în teorie, aţi făcut bugetul.".

Secretarul de stat Daniela Pescaru a reuşit cu greu să-şi stăpânească râsul după acest schimb de replici.

"Vă uitaţi la acest filmuleţ în care Ministrul Tineretului şi Sportului (nu ştie nimeni cum îl cheamă) este întrebat dacă ştie că s-au tăiat banii de la indemnizaţiile sportivilor olimpici şi dacă informaţiile pot fi confirmate de Doamna Secretar de Stat Pescaru - ( Doamna este Secretarul de Stat pe Buget la Ministerul de Finante inca din 2014 si este singurul om din Guvern care ştie cu adevărat ce înseamna Buget ) - Dl Ministru habar nu are nici cine este Doamna Pescaru - nici dacă are sau nu bani de indemnizaţii!", comentează Ponta, posâtnd înregistrarea dilaogului.

"Guvernul 4D ( Dragnea , Dăncilă, Darius = Dezastru) aşa funcţionează!", conchide fostul premier.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.