Mihai Bobonete, cunoscut pentru rolul Bobiţă din serialul "Las Fierbinţi", difuzat pe Pro Tv, revine pe marile ecrane în "Marea Aventura Lego 2", unde îi împrumută din nou vocea lui Emmet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actorul consideră că este o reală provocare dublajul unui personaj animat: "Mi se pare o muncă extraordinar de dificilă. Nu aş putea să o fac foarte mult timp, pentru că nu am calităţile necesare, nici tehnice, nici fizice. Stand up-ul este mai uşor, îmi vine mai la îndemână după atâţia ani", declară el. 

Despre personajul său şi aventurile care îl aşteaptă în continuarea animaţiei care a dat startul freneziei Lego, Mihai Bobonete declară: "Noua misiune a lui Emmet este puţin mai complicată de această dată, când o să vedeţi că ajunge şi în spaţiu, însă asta vă las pe voi să descoperiţi uitându-vă la film".

Emmet Brickowski este cel mai vesel şi amabil tip din oraş, totodată singurul care mai crede că totul e super. Însă dispoziţia lui e posibil să nu fie suficientă pentru viaţa în noua lume întunecată din Apocalypseburg. 

După cinci ani în care totul a fost grozav, locuitorii sunt din nou în pericol: invazia extraterestră Lego Duplo distruge oraşul mai repede decât poate fi reconstruit.

Lupta pentru a învinge inamicul şi a restaura armonia îi va transporta pe Emmet, Lucy, Batman şi prietenii lor în ţinuturi foarte foarte îndepărtate, către lumi neexplorate, inclusiv într-o galaxie unde totul este cântat. Misiunea le va testa curajul, creativitatea şi abilităţile de reconstrucţie, dar îi va ajuta în acelaşi timp să afle cât de speciali sunt.

Animaţia "Marea Aventură Lego 2", producţie Warner Bros. pictures şi Warner Animation Group, are premiera pe marile ecrane din 15 februarie, în varianta 3D dublată în limba română. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.