Pro România a propus un amendament la proiectul de buget, ca subvenţia de aproape 100 de milioane de euro pentru partide să fie tăiată în 2019, iar banii să fie redistribuiţi către alte obiective. Amendamentul a fost respins însă în comisie cu votul PSD, ALDE şi al minorităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderul Pro România, Victor Ponta, a susţinut amendamentul în comisiile de specialitate, spunând că oricum în acest an se vor deconta şi banii cheltuiţi de partide în campania electorală.

Amendamentul a fost susţinut la vot de PNL, USR şi UDMR, însă puterea a avut voturile majoritare.

„Din păcate, Comisia de administraţie a votat respingerea amendamentului prin care în 2019 cei 100 de milioane de Euro daţi la partide erau realocaţi către grădiniţe, bolnavi, alocaţii. Au votat împotrivă 17 parlamentari PSD, ALDE şi de la minorităţi - din păcate şi oameni cu experienţă politică şi păr alb ca Ion Călin de la Dolj, Florin Cârciumaru de la Gorj. (...) Au votat pentru amendamentul făcut de deputaţii Pro România un număr de 12 parlamentari PNL, USR şi UDMR“, a precizat Victor Ponta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.