Fostul acţionar al clubului Dinamo Dragoş Săvulescu, condamnat la cinci ani şi şase luni de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, a fost dat în urmărire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coform site-ul Poliţiei Române, pe numele lui Săvulescu Emi Dragoş există mandat de executare a pedepsei închisorii nr. 288/2017 din 07.02.2019, emis de către Curtea de Apel Bucuresti – Sectia II Penala.

"Complicitate la savarşirea infracţiunii de abuz în serviciu în formă continuată. Condamnat la 5 ani şi 6 luni închisoare. Se sustrage punerii în aplicare a mandatului de executarea pedepsei închisorii", sunt informaţiile care însoţesc fotografia lui Săvulescu.

În acelaşi dosar, au mai fost condamnaţi fostul primar al Constanţei Radu Mazăre - 9 ani de închisoare, iar Cristian Borcea şi fostul preşedinte al CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu la câte 5 ani de închisoare, numărul celor condamnaţi în dosarul retrocedării plajelor fiind de peste 30 de persoane.

Poliţiştii constănţeni pregătesc documentele pentru emiterea mandatului de urmărire internaţională pe numele lui Radu Mazăre, aflat de peste un an în Madagascar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.