Apple a publicat joi o actualizare a iOS pentru rezolvarea bug-ului aplicaţiei FaceTime care a permis unor utilizatori de iPhone-uri să audă utilizatori care nu le acceptaseră încă apelurile video, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bug-ul a fost descoperit luna trecută de un adolescent american, Grant Thompson, care, împreună cu mama sa, a determinat Apple să închidă aplicaţia de chat video FaceTime, în timp ce inginerii au lucrat pentru remedierea problemei.

Apple anunţase săptămâna trecută că a rezolvat problema şi că intenţionează să îmbunătăţească modul în care gestionzează raportările de bug-uri software.

Grant şi mama sa, care este avocat, au încercat timp de nouă zile să alerteze Apple, prin apeluri telefonice, email-uri, postări online şi chiar prin intermediul unei scrisori a firmei de avocatură a lui Michele, înainte de a primi un răspuns de la Apple.

”Dorim să ne asigurăm clienţii că, de îndată ce echipa noastră de ingineri a identificat detaliile necesare reproducerii bug-ului, au dezactivat rapid grupul de chat FaceTime şi au început să lucreze la remedierea problemei”, potrivit unui comunicat al Apple de săptămâna trecută.

Statul New York a iniţiat o anchetă pentru că Apple nu a avertizat consumatorii despre acest bug, a declarat săptămâna trecută guvernatorul acestui stat, Andrew Cuomo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.