Ajuns în cel de-al şaselea an al programului global, înregistrarea pentru ediţia 2019 a programului „CEO pentru o lună” este deschisă pentru tinerii din întreaga lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Programul CEO pentru o lună, gestionat de Fundaţia Adecco Group, este creat pentru a pune la dispoziţia tinerilor experienţa practică de care au nevoie pentru a-şi construi carierele – oferindu-le pregătirea necesară pentru „lumea reală”, care nu poate fi obţinută la şcoală sau universitate.

Candidaţii admişi vor avea de completat la nivel naţional o temă „CEO pentru o lună”, unde vor lucra alături de CEO-ul Adecco Group din propria ţară. Ulterior, zece dintre aceşti candidaţi vor fi selectaţi să participe în cadrul unui boot camp riguros, unde îşi vor testa aptitudinile de colaborare şi inovare, vor învăţa despre ei înşişi şi despre piaţa muncii. Doar unul dintre ei va fi selectat să lucreze timp de o lună alături de CEO Alain Dehaze. Este o experienţă unică în viaţă şi o rampă de lansare pentru dezvoltarea personală şi profesională.

Alain Dehaze, CEO Adecco Group, a comentat despre program:

„Programul nostru „CEO pentru o lună” este o oportunitate unică. Acesta ajută tinerii să-şi dezvolte carierele şi să-şi sporească încrederea şi expunerea, oferindu-le o învăţare eficientă la locul de muncă în cadrul unei companii Fortune 500. O mărturie a durabilităţii programului stă în faptul că mulţi dintre candidaţi au fost angajaţi ulterior în funcţii permanente de noi sau de clienţii noştri.”

Lisa Frommhold, „CEO pentru o lună” la nivel global în 2018, a adăugat:

„Am avut parte de o şansă extraordinară şi unică, având o perspectivă asupra lumii profesionale, pe care nu aş fi putut-o avea altfel. Am fost expusă la un business internaţional şi am avut acces la o reţea de oameni incredibili, fiind şi acum în contact cu ei. Am avut o experienţă semnificativă, am dezvoltat relaţii de durată şi recomand acest program oricărui tânăr care îşi doreşte să se dezvolte, atât la nivel personal, cât şi profesional.”

Pentru a participa, candidaţii trebuie să aplice pe website-ul „CEO pentru o lună” al Adecco Group. Candidaţii de pe lista restrânsă vor fi invitaţi la interviu şi la o evaluare în propria ţară. Poziţia include un salariu suficient pentru a sprijini educaţia şi/sau dezvoltarea profesională a candidatului. Persoana aleasă în calitate de „CEO pentru o lună” va beneficia de îndrumări permanente şi oportunităţi profesionale, devenind parte a reţelei globale.

Programul „CEO pentru o lună”

Programul „CEO pentru o lună” a început ca o iniţiativă locală în Norvegia în 2011 şi a fost formalizat în unul la nivel global în 2014, dezvoltându-se într-o iniţiativă emblematică pentru Adecco Group, gestionat de Fundaţie. Programul ajută tinerii să îşi sporească şansele de a se angaja şi perspectivele în carieră cu ajutorul sesiunilor de training bazate pe dobândirea de experienţă la locul de muncă. Programul este implementat de Fundaţia Adecco Group, scopul căreia este să îmbunătăţească disponibilitatea de angajare a tinerilor şi alte grupuri defavorizate, care se străduiesc să se angajeze.

Mai mult de 204,000 de tineri s-au înscris în cadrul acestui program în 2018.

Website: www.ceofor1month.com

Facebook: https://www.facebook.com/ceofor1month

Twitter: https://twitter.com/CEOfor1Month

Instagram: https://www.instagram.com/ceofor1month/

Despre Grupul Adecco

Grupul Adecco este principalul furnizor mondial de soluţii de forţă de muncă. Zilnic, aproximativ 700,000 de oameni din întreaga lume beneficiază, graţie Grupului Adecco, de oportunităţi de muncă fie permanente, fie temporare. Cu peste 34,000 de angajaţi în 60 de ţări, schimbăm industria resurselor umane cu fiecare loc de muncă oferit. Colegii noştri deservesc peste 100,000 de organizaţii, cărora le furnizează forţă de muncă, servicii de resurse umane şi tehnologii de ultimă generaţie, necesare pentru a avea succes într-o economie globală aflată în permanentă schimbare. Suntem o companie listată în clasamentul Fortune Global 500 şi conducem prin puterea exemplului, creând valoare pentru toate părţile interesate, răspunzând astfel nevoilor societăţii şi, în acelaşi timp, stimulând inovaţia în afaceri. Cultura noastră bazată pe incluziune, echitate şi a muncâ în echipă, susţine atât persoanele, cât şi organizaţiile, stimulează economia şi contribuie la construirea unei societăţi mai bune. Aceste valori au un ecou pozitiv în rândul angajaţilor noştri, care ne-au votat pe poziţia a cincea în clasamentul Great Place to Work® – World’s Best Workplaces, ediţia 2017. Construim un viitor pentru toţi.

The Adecco Group are sediul în Zürich, Elveţia. Adecco Group AG este o companie înregistrată în Elveţia (ISIN: CH0012138605) şi listată la SIX Swiss Exchange (ADEN). Grupul operează prin nouă branduri principale: Adecco, Adia, Modis, Badenoch & Clark, Spring Professional, Lee Hecht Harrison, Pontoon, Adia şi YOSS.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.