O femeie şi un bărbat au fost muşcaţi, joi, de un porc mistreţ, în oraşul Şimleul Silvaniei, judeţul Sălaj, cei doi fiind duşi iniţial la spitalul din localitate, de unde au fost transferaţi la cel judeţean, în stare bună. Animalul a fugit într-o pădure din apropiere, fiind urmărit de vânători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Spitalului din Şimleul Silvaniei a declarat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24, că o femeie de 58 de ani care avea o rană în urma unei muşcături de porc mistreţ a fost adusă la unitatea medicală de un echipaj SMURD. Rana, care este superficială, i-a fost curăţată şi femeii i s-a făcut vaccin anti-tetanos.

Ulterior, la spital a fost adus de o ambulanţă un bărbat de 62 de ani, de asemenea muşcat de porcul mistreţ la coapsă. Şi bărbatul a fost vaccinat şi i s-a curăţat plaga, iar ulterior cei doi răniţi au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău, pentru a fi internaţi la secţia de Boli Infecţioase.

Cei doi sunt în stare bună, iar rănile nu sunt grave, conform sursei citate.

Femeia a fost atacată în centrul oraşului Şimleul Silvaniei, iar bărbatul în alt cartier, în apropierea unui râu.

Reprezentanţii Jandarmeriei spun că animalul a fugit într-o pădure de lângă oraş, fiind urmărit de o echipă de vânători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.