Stilul este elementul comun al outfit-urilor tale si cel care da tonul in alegerea pieselor pentru alcatuirea unei tinute. Totodata, acesta reflecta personalitatea si starea ta de spirit, dar si abordarea fata de codurile vestimentare potrivite in functie de activitatea la care participi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce faci, insa, cand gusturile tale sunt foarte variate si iti place sa adopti look-uri diverse si pline de personalitate, nelimitandu-te, astfel, la un singur stil vestimentar? Pentru ca imbogatirea garderobei cu sute de piese distincte poate fi foarte costisitoare, te poti folosi de cateva trucuri ale fashionistelor, prin intermediul carora iti vei crea look-urile la care visezi. Unul dintre acestea este sa iti achizitionezi articole ce pot fi integrate cu succes in tinute diferite din punct de vedere al stilului, prin schimbarea accesorizarii sau a celorlalte piese din ansamblu. Cu alte cuvinte, atunci cand mergi la cumparaturi, sa selectezi produse versatile pe care le poti purta la mai multe ocazii.

Afla ce piese te vor ajuta sa alcatuiesti look-uri diferite, dar la fel de spectaculoase

  • Cizme din piele

Cand vine vorba despre acest model de incaltaminte, nu este importanta doar forma, ci si materialul din care perechea este confectionata. Pielea este foarte versatila, caracteristica ce vine din simplitatea acesteia si, mai mult decat atat, reprezinta o alegere ideala din punct de vedere al calitatii.  Daca nu ai deja in garderoba, comanda cizme de dama din piele naturala de la Paloma Shop, magazin online in care gasesti o mare varietate de produse deosebite. Acestea pot fi purtate atat impreuna cu jeansi in toate nuantele, cat si cu fuste casual sau office, ori cu rochii elegante. Sunt potrivite in sezonul rece, oferindu-ti un confort termic crescut, in orice conditii. Cele mai populare modele, in prezent, sunt cizmele lungi, peste genunchi, fara toc, sau cizmele pana la gamba, cu toc mic, gros.

  • Trenci

Trenciul este o jacheta lunga (pardesiu), dintr-un material moale, care, la fel ca cizmele din piele, poate fi folosit pentru a contura tinute distincte. Diferenta o vor face articolele vestimentare pe care le porti pe dedesubt, de la rochii pana la pantaloni din denim. De exemplu, poti purta un mantou cu un croi simplu alaturi de tenisi, jeansi si un pulover oversized, outfit pe care il poti accesoriza cu o poseta de mici dimensiuni, o palarie, un fes sau un fular deosebit. Obtii, astfel, un look casual, ideal pentru iesirile in oras in sezonul rece. De asemenea, poti imbraca un pardesiu alaturi de o fusta pana la genunchi, cu o croiala in A si cu o camasa office, iar in picioare, o pereche de botine cu toc scurt si vei arata spectaculos la job sau la intalnirile de afaceri!

  • Pantalonii de piele

Daca iti doresti o pereche de pantaloni cu care poti crea atat tinute casual, cat si elegante, ce nu se vor demoda niciodata si care sunt la fel de populari si in prezent, ca atunci cand au aparut, trebuie sa ai in garderoba un astfel de articol din piele naturala sau ecologica! Purtati alaturi de botine din piele sau pantofi stiletto si un top deosebit, reprezinta o tinuta ideala pentru petreceri si evenimente speciale. De asemenea, daca ceea ce vrei sa obtii este un look urban, trebuie doar sa ii asortezi la un pulover larg sau un hanorac cu imprimeu spectaculos, o jacheta de blugi si o pereche de tenisi ori adidasi. Pantalonii din piele sunt versatili si pun in valoare silueta, asa ca nu trebuie sa lipseasca de pe lista pieselor tale vestimentare preferate!

Care sunt articolele din garderoba ta pe care le poti purta in tinute diferite?

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.