Cântăreaţa pop Pink, în vârstă de 39 de ani, a primit, marţi, o stea pe Walk of Fame din Hollywood, o onoare "suprarealistă" pentru ea, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am impresia să visez şi dacă cineva mă ciupeşte îl voi lovi în arcada stângă", a spus ea admiratorilor, înconjurată de soţul ei şi cei doi copii. 

Aflată în cursa pentru premiile Grammy, care vor fi decernate duminică, Pink, pe numele adevărat Alecia Moore, a profitat de această ceremonie pentru a reveni la începuturile sale în industria muzicală şi pentru a-i aduce un omagiu tatălui ei, care a încurajat-o să îşi realizeze visul în ciuda dificultăţilor. 

"Astăzi, sărbătoresc ceva ce tatăl meu m-a învăţat: să îmi fiu fidelă mie însămi", a adăugat cântăreaţa, pentru că "cine crede în el însuşi, nu renunţă". 

Pink are în total 20 de nominalizări la premiile Grammy, dintre care trei victorii. Duminică, ea concurează din nou la categoria "cel mai bun album pop" pentru discul "Beautiful Drama". 

"Dragul meu soţ Carey îmi face premii Grammy din folie de aluminiu de fiecare dată când pierd. Aşa că sunt nerăbdătoare să primesc din nou un premiu din acesta", a glumit ea. 

Pink are deja şapte albume la activ şi a vândut mai mult de 50 de milioane de copii. 

Actriţa Ellen DeGeneres, prezentă alături de Pink la inaugurare, şi care îi foloseşte un cântec pentru emisiunea ei, a catalogat-o pe artistă "o stea rock", salutând capacitatea ei de a rămâne "cu picioarele pe pământ". 

Cariera lui Pink a început odată cu grupul feminin Choice. Ea a lansat în 2000 primul album solo, certificat dublu disc de platină în Statele Unite (două milioane de copii vândute). 

Ea a primit primul premiu Grammy în 2002 pentru "Lady Marmalade", coloană sonoră pentru filmul "Moulin Rouge". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.