Tânărul de 21 de ani împuşcat în picior de poliţiştii din Ilfov face parte dintr-o grupare suspectată de furturi din locuinţe, cu infracţiuni comise în mai multe judeţe. Marţi seară, în momentul prinderii, cele trei persoane ce se aflau în maşina care nu a oprit la semnalele poliţiştilor au spart o casă în Snagov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În aceasta dimineaţă, au avut loc şapte percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de furt din locuinţe, precum şi la două case de amanet. Acţiunea vine în continuarea unei activităţi de prindere în flagrant-delict, desfăşurată ieri seară, după ce trei persoane au spart o locuinţă, din comuna Snagov”, au anunţat, miercuri dimineaţă, poliţiştii din Ilfov.

Potrivit acestora, percheiiile au avut loc, atât la adresele unde locuiesc persoanele bănuite, dar şi la două case de amanet din municipiul Bucureşti, unde aceştia obişnuiau să valorifice bunurile provenite din săvârşirea de infracţiuni.

La sediul Poliţiei Ilfov au fost duşi, pentru audieri, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani.

”Gruparea se afla în atenţia poliţiştilor din luna decembrie a anului 2018, membrii acesteia fiind bănuiţi de savârşirea mai multor infracţiuni de furt, în judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu precum  şi în municipiul Bucureşti”, au mai transmis poliţiştii din Ilfov care continuă cercetările.

Poliţiştii din Ilfov au tras, marţi seară,  mai multe focuri de armă, în plan vertical şi orizontal, pentru prinderea a trei tineri care se aflau într-o maşină ce nu a oprit la semnalele patrulei. Un tânăr de 21 de ani a fost rănit, fiind transportat la un spital din Bucureşti.

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 20.45, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea unui autoturism în trafic. Ocupanţii maşinii nu s-au conformat şi, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost abandonat iar, din interior, trei persoane au fugit pe un câmp din apropierea satului Dimieni”, au anunţat, marţi seară, reprezentanţii IPJ Ilfov.

Potrivit acestora, după efectuarea somaţiilor legale, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi, ulterior, în plan orizontal, fiind ranită una dintre cele trei persoane, în zona piciorului.

”Bărbatul, de 21 de ani, din Buftea, a fost transportat de urgenţă la o unitate spitalicească, au mai transmis poliţiştii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.