Festivalul Internaţional de Teatru Idiş TES FEST, ediţia a IV-a, cu scopul prezentării şi promovării culturii şi limbii idiş, va fi organizat în perioada 29 mai-2 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ediţia din acest an a festivalului îşi propune să evidenţieze, o dată în plus, specificul culturii idiş, în contextul celebrării Zilei Limbii şi Teatrului Idiş în data de 30 mai, zi legiferată de Parlamentul României în anul 2017. 

La ediţia din acest an au confirmat deja prezenţa reprezentanţi ai culturii şi limbii idiş din Israel, SUA, Polonia şi Franţa, conturând, o dată în plus, rolul central al Teatrului Evreiesc de Stat, ca pol al culturii şi limbii idiş în lume.

Pe lângă spectacolele de teatru şi concertele de muzică klezmer, care vor fi prezentate pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, vom prezenta şi alte evenimente, cu acces gratuit, în două locaţii exterioare - la Piaţa Universităţii ("Vioara spartă", din Parcul Colţea) şi în faţa clădirii TES.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.