Fundaşul Vlad Chiricheş, accidentat, a fost trecut de antrenorul Carlo Ancelotti pe lista jucătorilor echipei Napoli pentru Liga Europa, informează presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, Napoli va evolua în Liga Europa, în faza 16-imilor, cu FC Zurich. Meciul tur este la 14 februarie, la Zurich, iar returul în 21 februarie, la Napoli.

La 29 ianuarie, selecţionerul Cosmin Contra a declarat că a discutat cu antrenorul echipei Napoli, Carlo Ancelotti, care i-a transmis că fundaşul Vlad Chiricheş ar putea fi apt de joc la începutul lunii martie. Chiricheş este indisponibil din septembrie trecut, de la meciul cu Muntenegru, în care a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng.

"Am vorbit cu Ancelotti la meciul cu Milan de sâmbătă. Mi-a spus că îl vede foarte bine pe Chiricheş, dar în moemntul de faţă el dorea foarte mult să forţeze, să forţeze şi l-au temperat un pic din punctul ăsta de vedere. El mi-a zis că, dacă va evolua ca până acum, la începtul lui martie poate fi disponibil să joace. L-am întrebat dacă are şanse să joace vreun meci până la convocările pentru echipa naţională şi mi-a spus că posibilitatea există, dar să nu aibă probleme. Sperăm să aibă două-trei meciuri în picioare până la ora meciurilor cu Suedia şi Insulele Feroe sau cel puţin un meci întreg să aibă în picioare. Eu mi-aş dori să aibă două meciuri", a declarat Contra, la Digi Sport.

România va juca în luna martie primele partide din preliminariile Campionatului European din 2020. La 23 martie, tricolorii vor întâlni Suedia, în deplasare, iar la 26 martie vor juca împotriva reprezentativei Insulelor Feroe, pe teren propriu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.