Biatlonista Andreea Mezdrea a fost desemnată purtătorul de drapel al României la ceremonia de deschidere a celei de a XIV-a ediţii de iarnă a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), informează COSR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Competiţia rezervată sportivilor cu vârste între 14 şi 18 ani se va desfăşura în perioadă 9-16 februarie, la Sarajevo şi Sarajevo de Est, ceremonia de deschidere fiind programată a avea loc în data de 10 februarie, cu începere de la oră 20.00), pe Stadionul Asim Ferhatovici Haşe din Sarajevo.

Legitimată la Clubul Sportiv Şcolar din Vatra Dornei, Andreea Mezdrea a început să practice biatlon de performanţă sub îndrumarea antrenoarei Magdalena Potinga.

În 2013, a debutat în competiţiile naţionale, iar cinci ani mai târziu a fost cooptată în lotul reprezentativ de juniori al României.

În 2018, la Concursul IBU rezervat juniorilor sub 18 ani, de la Nove Mesto, din Cehia, Andreea Mezdrea s-a clasat pe locul 10 la 7,5 km sprint, în acelaşi an, tot la sprint, ocupând poziţia 28, la Campionatele Mondiale de juniori din Estonia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.