Mitingul anunţat pentru marţi de sindicaliştii de la Romgaz a fost anulat, după ce s-a semnat un acord cu conducerea societăţii, iar oamenilor li s-a promis că nu vor fi mutate la Bucureşti unele activităţi sau structuri, după aprobarea noii organigrame.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mitingul care urma să aibă loc marţi, în faţa sediului Romgaz din Mediaş a fost anulat.

Decizia a venit după ce reprezentanţii Sindicatului Liber Romgaz au semnat un acord cu conducerea societăţii, iar oamenilor li s-a promis că, în urma aprobării noii organigrame, nu vor fi mutate la Bucureşti unele activităţi sau structuri.

Reprezentanţii Sindicatului Liber Romgaz solicitaseră Primăriei Mediaş aprobare pentru o manifestaţie în faţa sediului societăţii. Cererea a fost făcută pentru 5 februarie, între orele 9.00 şi 12.00.

SIndicaliştii spuneau că au solicitat aprobarea manifestaţiei întrucât exista suspiciunea că, odată cu aprobarea noii organigrame, se vor înfiinţa "structuri şi activităţi" la Bucureşti, şi nu la Mediaş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.