Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă că a fost dorinţa jucătorului Antonio Jakolis să plece la Apoel Nicosia, în Cipru, şi că nu s-a putut opune transferului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teja spune că are soluţii şi în cazul în care atacantul Harlem Gnohere va pleca în această iarnă.

 "A venit o ofertă foarte bună pentru Jakolis, el a fost mulţumit. A fost opţiunea lui Jakolis să plece la mai bine, nu e bine să te opui când un jucător îşi doreşte să plece. Deocamdată, nu mai pleacă niciun jucător şi nici nu mai vine, vedem. Noi avem pregătită strategia dacă pleacă Gnohere sau nu. Noi ni-l dorim foarte mult, dar avem trei atacanţi acum, suntem pregătiţi şi în cazul în care pleacă, de aia a venit Hora”,a  declarat tehnicianul.

În ceea ce priveşte transferul lui Alexandru Mitriţă de la Craiova la New York City FC, Teja spune că are în lot jucători care pot fi vânduţi pe sume mai mari, dar strategia patronului Gigi Becali este de a obţine cât mai mulţi bani: “Mitriţă e un jucător bun, dar nimeni nu e de neînocuit, nu ştiu cât ar pierde Craiova prin plecarea lui. Cu siguranţă, şi jucătorii de la FCSB pot fi vânduţi pe aceeaşi sumă ca Mitriţă, dar probabil că domnul Becali nu a fost mulţumit cu sumele propuse, îşi doreşte mai mult”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.