Antrenorul formaţiei FCSB, Mihai Teja, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că şi-ar fi dorit să aibă mai mult timp la dispoziţie pentru pregătirea echipei înainte de reluarea campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-aş fi dorit mai mult timp la dispoziţie, pentru pregătire, parcă niciodată nu a fost aşa scurtă perioada de pregătire, de doar trei săptămâni, dar ăsta e programul, încercăm să dăm tot ce avem mai bun începând de mâine. Eu sunt mulţumit de băieţi, de cum se pregătesc şi la amicale şi la antrenamente, dar mai avem mult de muncă pentru a fi o echipă mult mai puternică. Băieţii sunt motivaţi, îşi doresc să câştige campionatul şi asta mă bucură foarte mult. Sunt şase puncte diferenţă, sper să se diminueze şi atunci când se împart punctele să fie o diferenţă şi mai mică", a spus Teja.

Referitor la partida cu Dunărea Călăraşi, Teja a spus că are informaţiile necesare pentru a câştiga cele trei puncte: "Ne dorim să câştigăm acest meci şi sper ca băieţii să aibă o determinare bună, o agresivitate la fel de mare şi să câştigăm cele trei puncte. Am luat câteva informaţii despre Călăraşi, avem şi un meci pe care l-au disputat în Turcia. În mare parte ştim filozofia lui Dan Alexa, ne-am pregătit, încercăm să dăm tot ce avem mai bun şi să câştigăm cele trei puncte. Emoţii voi avea la fiecare meci, pentru că îţi doreşti să câştigi. Toţi antrenorii îşi doresc un rezultat bun cu Steaua, şi eu când eram la Gaz Metan Mediaş aveam o ambiţie să jucăm cât mai bine să câştigăm dacă se poate."

Teja afirmă că aşteaptă finalul campionatului pentru a putea spune dacă strategia de transferuri la echipa sa a foist cea mia bună. "Vom vedea dacă am făcut cele mai bune transferuri dacă vom ieşi campioni. Cred că am făcut trei transferuri bune, jucători de calitate care pot face diferenţa", a mai spus antrenorul FCSB.

Partida Dunărea Călăraşi – FCSB, din cadrul etapei a XXII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 14.00.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.