Ministrul britanic de Externe, Jeremy Hunt, se află în România, vineri, şi se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu prim-ministrul Viorica Dăncilă. Jeremy Hunt va aborda tema cooperării bilaterale, inclusiv în domenii precum combaterea sclaviei moderne şi ameninţările hibride, dar şi Brexit-ul şi relaţiile viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ambasada Marii Britanii a anunţat că ministrul britanic de Externe, Jeremy Hunt, se află, vineri, în România, unde se va întâlni cu preşedintele Kalaus Iohannis şi cu premierul Viorica Dănclă.

“Marea Britanie şi România sunt aliaţi apropiaţi în numeroase domenii şi acest lucru va continua când vom părăsi Uniunea Europeană. Aştept cu nerăbdare să discut cu Preşedintele Iohannis şi Prim-Ministrul Dăncilă despre cum vom dezvolta Parteneriatul nostru Strategic pentru a sprijini combaterea ameninţărilor hibride şi de securitate. În timpul vizitei mele, voi vedea un exemplu excelent de cooperare economică româno-britanică cu ocazia inaugurării oficiale a biroului London Stock Exchange Group în Bucureşti,  o iniţiativă care validează eficienţa sectorului de servicii din România”, a declarat Jeremy Hunt.

Acesta este la prima sa vizită oficială în România.

Potrivit programului, Hunt va fi primit la ora 12.00 la Palatul Cotroceni şi la ora 14.45 la Palatul Victoria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.