Pompierii din Teleorman au intervenit, joi seară, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Valea Cireşului, iar în timpul intervenţiei o butelie a explodat, alte două fiind scoase din foc de către pompieri. Aceştia au fost nevoiţi să întindă furtunurile pe o distanţă de două sute de metri din cauza unor lucrări de canalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din judeţul Teleorman au intervenit, joi seară, la un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Valea Cireşului.

”Au ars o cameră de locuit, o bucătărie, aproximativ 25% din acoperişul locuinţei şi o anexă gospodărească. A explodat o butelie, iar alte două au fost evacuate de pompieri. Casa nu era locuită în acest moment, proprietarii fiind în oraşul Videle”, au transmis pompierii din Teleorman.

La intervenţie au participat pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Drăgăneşti Vlasca, un echipaj de la Detasşamentul şi un echipaj de la Detasamentul Alexandria, precum şi membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Botoroaga, coordonaţi de primar.

”Pompierii au reuşit să salveze restul casei de locuit şi un garaj în care se afla un autoturism. Au fost 13 pompieri şi aproximativ 10 cetăţeni, mobilizati chiar de primar. Intervenţia a fost îngreunată deoarece în zonă se efectuează lucrari de canalizare, iar drumul a fost greu accesibil, militarii fiind nevoiţi să întindă furtunuri pe o distanţă de 200 metri pentru a ajunge la incendiu”, a mai transmis ISU Teleorman.

Potrivit pompierilor, nimeni nu a fost rănit, iar după verificări s-a stabilit că incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.