Trei poliţişti şi un jandarm au fost răniţi, miercuri seară, într-un accident rutier produs în Capitală, în zona Bulevardul Bucureştii Noi - Strada Laminorului, după ce o maşină de poliţie aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, s-a ciocnit cu un alt autovehicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul s-a produs în jurul orei 21.00, în zona Bulevardul Bucureştii Noi - Strada Laminorului.
 
Potrivit Brigăzii Rutiere, din primele date s-a stabilit că un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 5 se deplasa pe Bulevardul Bucureştii Noi, în regim prioritar la o sesizare primită prin 112, având în funcţiune semnalele optice şi acustice, iar în momentul în care a ajuns la intersecţia cu strada Laminorului s-a ciocnit cu un alt autovehicul.
 
În urma accidentului, patru persoane (trei poliţişti şi un jandarm) au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
 
Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările in care s-a produs accidentul rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.