Karolina Pliskova, Katerina Siniakova, Marketa Vondrousova şi Barbora Krejcikova vor face parte din echipa Cehiei la întâlnirea cu România, contând pentru primul tur al Grupei Mondiale a Cupei Federaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pliskova ocupă locul 5 WTA, iar la dublu este pe 214, Siniakova este pe 38 la simplu şi pe 1 la dublu, Vondrousova pe 73 la simplu şi pe 99 la dublu, iar Krejcikova pe 213 la simplu şi pe 2 la dublu.

Cel mai bine clasată sportivă din Cehia, Petra Kvitova, lipseşte de la confruntarea cu România.

Defending #FedCup champions Czech Republic will look to @KaPliskova to lead them against Romania on 9-10 February in Ostrava!  pic.twitter.com/BAfSxaiZLX

Din echipa României vor face parte Simona Halep (locul 3 WTA la simplu, 383 la dublu), Mihaela Buzărnescu (28 WTA la simplu, 27 la dublu), Irina Camelia Begu (71 WTA la simplu, 37 la dublu), Ana Bogdan (99 WTA la simplu, 356 la dublu) şi Monica Niculescu (100 WTA la simplu, 69 la dublu).

Întâlnirea Cehia – România este programată în 9 şi 10 februarie, la Ostrava.

Cehia este deţinătoarea trofeului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.