Un puternic incendiu a izbucnit, marţi, la mansarda unui bloc cu cinci etaje din municipiul Timişoara. Pompierii au constituit echipe de căutare-salvare pentru a vedea dacă sunt persoane surprinse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat, marţi, că un incendiu a izbucnit la un apartament situat la mansarda unui bloc cu cinci etaje din Timişoara.

”Arderea se manifestă în interiorul apartamentului, dar şi la nivelul acoperişului blocului. Până în acest moment nu sunt victime. S-au constituit echipe de căutare-salvare pentru a verifica dacă sunt persoane surprinse”, a transmis IGSU.

Sursa citată a precizat că o parte dintre locatarii blocului s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor.

Acţionează la faţa locului şase autospeciale de stingere, două autoscări de intervenţie la înalţime, descarcerarea şi un echipaj de prim-ajutor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.