Actorul John Malkovich va juca într-o piesă inspirată din scandalul Harvey Weinstein şi scrisă de David Mamet. Piesa, "Bitter Wheat", va avea premiera mondială la Londra, în această vară, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Malkovich a descris piesa la emisiunea "Today" de la BBC Radio 4 drept "o farsă neagră despre un mogul de film foarte rău". Actorul a spus că "multă lume s-ar putea să nu o placă" dar că el o consideră o "minunată scriere". 

Întrebat cum ar putea o comedie să răspundă la un scandal atât de serios - care include acuzaţii de viol, hărţuire şi agresiune sexuală, toate fiind respinse de Weinstein - Malkovich a afirmat: "O mulţime de piese mari nasc întrebarea: să râd sau să plâng? Cred că o mulţime de comedii bune există la intersecţia dintre durere şi farsă". 

Malkovich, în vârstă de 65 de ani, a spus că Harvey Weinstein a fost "punctul de plecare" pentru piesă şi "o reacţie la toate informaţiile care au apărut anul trecut" despre el. Dar s-a dezvoltat ulterior şi acum explorează cât de rău s-au purtat oamenii cu poziţii de putere în industria de divertisment de-a lungul deceniilor. 

Acţiunea din "Bitter Wheat", în care va juca şi Doon Mackichan, este plasată în prezent şi Malkovich îl va interpreta pe Barney Fein, un producător depravat de la Hollywood.

"Sigur că ar putea să supere oameni care au experimentat tratamentul pe care piesa îl arată şi îl descrie", a spus actorul nominalizat la Oscar. 

Malkovich este cunoscut pentru filme precum "Dangerous Liaisons", "Being John Malkovich", "Con Air" şi "Mulholland Falls".

Actorul este apreciat mai nou şi de un public tânăr, după ce a jucat în producţia Netflix "Bird Box", alături de Sandra Bullock. 

Recent, el a apărut în rolul Hercule Poirot, o nouă adaptare pentru BBC a romanului Agathei Christie, "The ABC Murders".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.